How Well Do You Know Hollywood?

1) What film won all four acting categories at the Oscars?

a. Gone With The Wind

b. Titanic

c. Friday

d. no film

2) In Toy Story, Woody was not originally a cowboy. What was he?

a. a ventriloquist’s dummy

b. a clown

c. a fire chief

d. a police officer

3) This actor played Chandler’s father in several episodes of Friends.

a) Jerry Seinfeld

b) Morgan Freeman

c) Kathleen Turner

d) Chandler’s Dad never appeared on the show.

4) How many balloons are there in the scene in UP when the house is lifted?

a) 10,297

b) 210,311

c) 5367

d) a whole bunch

5) Who is the youngest person to ever receive four acting nominations for Oscars?

a) Leonardo DiCaprio

b) Jennifer Lawrence

c) Ryan Gosling

d) Shirley Temple

6) Gal Gadot was pregnant in some scenes in Wonder Woman.

a) True

b) False

7) Every episode of Seinfeld references or has an image of what superhero?

a) Green Hornet

b) Spiderman

c) Batman

d) Superman

8) R2-D2 and C-3PO can be seen on the background wall of which of these films?

a) Indiana Jones

b) Fight Club

c) ET

d) none of the above

9) Before Arnold Schwarzenegger got the part, this actor was considered for the lead role in Terminator.

a) Sylvester Stallone

b) Bruce Willis

c) Michael Keaton

d) OJ Simpson

10) Jared Leto played the role of Niander Wallace in Blade Runner 2049. But who was the director’s first choice for that part?

a) Liam Neeson

b) Russell Crowe

c) Ryan Reynolds

d) David Bowie

Answers: 1. d 2. a 3. c 4. a 5. b 6. a 7. d 8. a 9. d 10. d

Tagged with: